Knallstemning på Peppes

IMG_2500Green Granadas og Vossarebels sørget for en fantastisk stemning på Peppes lørdag ettermiddag. BILLEDSERIE!

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.com)

Bli tilhenger av NyttiOs på Facebook

Det var nesten fullt ute på terrassen til Peppes da vorspielet til Osfest ble satt i gang lørdag ettermiddag, og da i solskinn og en herlig temperatur.

Vossarebels startet ballet inne på BarT og folket digget med både inne og ute. Men det var Green Granadas som laget godstemningen ute.

– Når det er så fint vær ute, så kan ikke vi stå inne. Er det greit at vi spiller her ute, sa en av gutta i Green Granadas.

Og folket var selvsagt klar for akustisk rockabilly.

Det ble tett mellom bandet og publikum, så det ble også liggende ståbass på bordene, gitarspilling på bordene og litt pilling innimellom bordene fra bandet.

Les også: Flott stemning på Osfest!

Bare noen minutter etter at de var ferdig å spille, åpnet slusene seg og dermed var uterestauranten tømt på et blunk. Men det passet Vossarebels godt. De kjørte nemlig i gang igjen inne på BarT, og fikk med seg et stort publikum takket være regnet.

Virkelig et godt vorspiel til nok en dag med Osfest, som er i gang igjen med konserter oppe på grusbanen fra klokken 19. Pogo Pops starter ballet, etterfulgt av Green Granadas, Gina Aspenes, Orbo og til slutt DumDum Boys.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s