– Vi er vel fornøyd

img_2601-4Utrykning ble det også på åpen brannstasjon lørdag. BILLEDSERIE!


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Lørdag fra klokken 11-14 var det åpen brannstasjon hos Os brannvesen på ytre Moberg.

– Her var de først på plass allerede i 10-tiden, en time før vi var i gang, forteller Terje Håvardstun i Os brannvesen til NyttiOs.com.

Men det var ikke bare brannvesenet som var på plass. Politi, ambulanse, legevakt og feierne vise også frem utstyr og biler.

– Det har vært full rulle både bak i politibilen og fremme i førersetet, og det er mange unger som har fått prøve håndjernene, forteller Anne Lyssand fra Os lensmannskontor.

img_2625Brann, politi og legevakt orienterte også litt om sitt arbeid og terpet på telefonnummer som var viktig å huske. Og deretter ble det «full utrykning» til trafikkulykke med fastklemte personer inne på området til Os brannvesen.

– Dere får nå se hvordan mannskapene klipper opp bilen og trekker den ut, slik at personene som sitter fastklemte kan taes ut, sa Anne Kjersti Storebø i Os brannvesen, og så gikk porten opp og brannbilen med mannskaper «rykket» ut.

– Vi hadde heldigvis ikke noen reelle utrykninger under denne åpne dagen, men jge forsto at de hadde hatt det veldig travelt på legevakten, sier Terje Håvardstun.

De siste årene har rundt 1500 besøkende vært innom på åpen brannstasjon i Os.

– Vi kom ut av tellingen litt ut på dagen da folk kom inn alle veier, men det har nok vært rundt det samme som de siste årene. Vi er vel fornøyd med dagen, og det virket som folk koste seg, sier Terje Håvardstun.
 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s