Festlig og internasjonalt i Oseana

img_2452-2Lørdag trakk et par hundre osinger og mange  andre nasjonaliteter til internasjonal fest i med mat, musikk og dans.


Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Da dørene åpnet i foajeen lørdag klokken 14, var det mange besøkende som ville inn og smake på maten fra de forskjellige landene som var representert, og tilbakemeldingene var vedlig positive fra de vi snakket med.

– Utrolig kjekt at mange av nasjonalitetene kan samles slik, for å vise osingene litt av kulturen sin. Og maten som ble servert var fantastisk, sa en godt voksen osing til NyttiOs.com.

Etter at folk hadde fått smakt på forskjellige retter, var det musikalsk underholdning fra scenen, både fra utenlandske innbyggere og fra osinger.

Vi nordmenn er kanskje ikke mest løssluppen når det gjelder dans tidlig en lørdag ettermiddag, men når flere nasjoner begynte å svinge seg, hang også osingene seg på, og selvsagt flere av de sjarmerende barna som var der.

Og det flotte været, gjorde at mange også koste seg på terrassen til Oseana utover ettermiddagen.

At det blir arrangert en slik Internasjonal fest, er garantert med på å gjøre integrering enklere. Osinger blir kjent med nye landsmenn som flytter til bygden, og innflytterne får bli kjent med osingene.

Arrangementet er det flyktningtjenesten og flere lag og organisasjoner i Os som står bak.

Flere slike fester i løpet av året, er garantert velkommen.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s