Tre dager med gatemat

Street Food Norway kommer til Amfi Os i juni.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Street Food, eller gatemat på godt norsk, har vi etter hvert blitt ganske godt vant til her i Os, for i snart et par år har vi hatt vognen Lunsj Ekspressen, hvor det selges baguetter i forskjellige smakfulle utførsler.

Vognen sto først ved Røde Kors huset, deretter ved Plantasjen, og nå oppe ved Os Næringspark, og der har innehaver Lukaz Brekke også utvidet tilbudet til å gjelde Gatefat, som selger unna variert gatemat.

Food Truck Festival på Amfi Os
Mens disse vognene står permanent plassert i Os, får vi 15-17. juni besøk av en armada av Food Trucks, for da blir det Food Truck Festival på Amfi Os.

Street Food Norway turnerer Norge på kryss og tvers i løpet av våren og sommeren, og de har med seg et flott knippe med med Food Trucks når de kommer til Amfi Os.

– Gjennom tre hele dager kan du la smak – og luktesans bli fristet av nye og spennende retter fra mange av de beste Food Trucks i Norge, melder Street Food Norway.

I løpet av de tre dagene på Amfi Os vil det bli servert mat med smaker fra blant annet Thailand, Hellas, sør Amerika, Karibien og India

– På Amfi Os torsdag 15. juni til lørdag 17. juni kan dere la smak- og luktesans bli fristet av flere av norges beste Food Trucks. Vi gleder oss til å kunne tilby befolkningen i Os en rekke spennende kulinariske opplevelser.

Totalt annonserer Street Food of Norway at det kommer 15 Food Trucks til Os.