Drømmestart på påsken

Foto: Jan Petter Svendal

Men for noen ble det noe vått lørdagen på Kvamskogen.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Lørdagen startet med kuldegrader, men når solen begynte å bake og anlegget åpnet, så ble det fint i løypene, og enda bedre ble det utover dagen.

Eikedalen Skisenter på Kvamskogen hadde godt besøk på lørdagen, og bød også på flere aktiviteter. I bakken (Lysløypen) langs Tvillingtrekket hadde Samnanger alpin renn i flotte løyper, og med lovende kjøring fra både de yngste og de litt større.

Oppe ved Hardangerløypen (hyttefeltet) har skianlegget fått laget et vannbasseng, og etter at isen var fjernet fra nattens frost, var det fritt frem å teste kombinasjonen snø og vann.

Noen gled fint over og avsluttet med spenstige hopp, mens andre klarte akkurat å skli over uten å bli for våt. Og så var det selvsagt noen som ikke fikk tuppene over vannflaten, og da endte det med trynings, og det ble veldig vått.

Lørdagen ble avsluttet med den uhøytidelige men morsomme konkurransen Eikedalen opp og ned, hvor over 100 deltakere stilte til start, og var gjennom det meste av anlegget før målgang. Dagen ble rundet av med afterski på kafeen borte ved Tvillingtrekkene.

Hele anlegget blir ellers åpent gjennom hele påsken, og det er fine snøforhold i bakkene, men litt hardt på morgenen.

Langtidsvarselet HER!

Og godværet fortsetter denne søndagen, men med litt mer skyer enn lørdagen. Også videre utover i uken ser det ut til å bli ganske bra vær. Skyet, men med noe sol

Alle foto: Jan Petter Svendal