Tak over tribunen er snart klart

Full fart på arbeidet med å lage tak og vegger. Foto: Jan Petter Svendal

Tiden med regnvåte dager og den berømte Kuventræ-trekken kan dermed være over når du skal se kamp.

Os Fotball fikk på fotballgallaen i Oseana i høst en sjekk på 750 000 kroner fra Sparebanken Vest. Men det stopper ikke der, for denne uken, under 200 års jubileumsmarkeringen, delte Sparebanken ut enda mer penger. Demenskoret i Bjørnafjorden kommune fikk 100 000 kroner og og Os Fotball fikk 250 000 kroner.

Dermed har Os Fotball fått 1 million kroner, og disse skal brukes i forbindelse med utskifting av banelysene til LED, og ikke minst takoverbygg over tribunen som vender mot Espira Kuventræ barnehage.

Det er Johs Sælen & Sønn AS som står for hovedjobben med å få opp den gule stålkonstruksjonen og de svarte paltene på taket og veggene, altså i Os-fargene, slik også den nye “Os Paviljongen” er.

Når NyttiOs.no var borte på Kuventræ onsdag like før snøen kom, var Johs- Sælen i full jobb med å få alt opp. Det meste av stålet var kommet på plass, noe av takoverbygget var også kommet på, og før helgen regner de med å få hele taket opp.

En av de som jobbet der kunne fortelle at de regnet med å være ferdig med det meste av arbeidet i løpet av tirsdagen, og da skal både tak og vegger være på plass.

Og så skal Os Fotball gjøre en del arbeid med selve tribunen, men i god tid før seriestart i april vil alt være på plass.

Med denne overbygde tribunen på plass, så blir det nok mer fornøyelig for publikum å komme på Kuventræ. Den overbygde tribunen vil holde vannet unna, og så vil nok ikke den berømmelige Kuventræ-trekken rive like mye.

Når det gjelder “Os Paviljongen” som ble bygget i 2021, så har det i løpet av fjoråret gått med en del tid for å ferdigstille bygget. Rullestolheis har blitt montert og tatt i bruk, rullestolrampe i betong er laget, og et av toalettene har blitt tilrettelagt for rullestolbrukere.

Terminliste menn!

10.april er det seriestart for menn mot Lysekloster i Lysefjorden, og 15. april er det kamp mot Fana på Kuventræ.

Terminliste damer!

Damelaget møter Arna Bjørnar 2 den 16.april på Kuventræ til seriestart.

Alle foto: Jan Petter Svendal