Tidenes vinterferie

Bigjumpen har vært populær i vinterferien. FOTO: Jan Petter Svendal

Eikedalen Skisenter har hatt rundt 17 000 gjester innom denne uken.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Før vinterferien hadde vi mye dårlig vær, men torsdagen kom det påfyll av snø på Kvamskogen og fredagen kom solen, som siden har skint stort sett hver dag gjennom vinterferien.

– Vi har hatt tidenes vinterferie i Eikedalen Skisenter, og har hatt rundt 17 000 gjester innom denne uken. Bare i går lørdag, hadde vi 2200 innom, sier daglig leder Fredrik Tønjum.

Eikedalen har også hatt et program med både renn, disko for ungene i bakken, testing av SGN-ski, testing av skredsøker og en dag med skipatruljen, og det har vært en suksess.

– Det har vært veldig god respons på programmet, og det har vært veldig kjekt, sier Tønjum.

I uken har det vært åpent både på dagtid og på kvelden.

– Det har faktisk vært godt besøk også på kveldskjøringene denne uken, det vil si, fredagen var ganske rolig.

NyttiOs.no har vært innom noen dager i vinterferien, og det har vært veldig gode forhold i løypene. Det var det også denne søndagen, men ut på ettermiddagen blir det noe oppkjørt i hengene.

Etter en travel og flott vinterferie, blir det nå en dag til å samle trådene. Eikedalen holder stengt mandag, men så er det åpent både på dag og kveld til og med fredag.

Og godværet og de fine skiforholdene forsetter utover i uken, så det er ingen grunn til å parkere skiene.

Også på Voss, Myrkdalen, Røldal og i Furedalen på Kvamskogen meldes det om rekordbesøk og fine forhold gjennom vinterferien.

Fra Toppheisen i Eikedalen. Foto: Jan Petter Svendal