Flott i fjellet

Foto: Jan Petter Svendal

Og et solid høytrykk sørger for at vinterferien blir av de gode sorten.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Fredagen var det nok en god del som tyvstartet vinterferien, siden det var meldt både nysnø og solskinn.

Og meteorologene holdt løftet om godvær, det vil si, det regnet like før NyttiOs.no sin utsendte kom opp på Kvamskogen, og så gikk det over til lett snøvær der oppe, men det varte ikke lenge før solen kom, og den holdt for det meste utover dagen.

Eikedalen hadde en liten minusgrad nærmere 10 cm nysnø og en god del sol da de åpnet, og den gode meldingen og nysnøen trakk en del skientusiaster til anlegget, og de kunne kose seg i fine løyper og ganske så bra forhold i nysnøen ved løypene.

I vinterferien holderEikedalen åpent hver dag, og alle heiser vil gå. De vil også ha kveldskjøring tirsdag til fredag.

– Meteorologene melder om et kraftig høytrykk som skal gi mye bra vær den neste uken, og vi gleder oss til å ta i mot våre gjester og kan love fine forhold. Kuldegrader på nettene vil gi faste og fine løyper, melder Eikedalen Skisenter.

Les også: TRE DAGER MED SKIBUSS FRA OS I VINTERFERIEN

Eikedalen har laget et program for uken som blant annet inneholder flere skirenn, demo av ski, rebusløp, akekonkurranse, disko i bakken og afterski. SE PROGRAMMET HER!

Men det er ikke bare Eikedalen som har gode forhold. For i Furedalen inne på Kvamskogen skinner også solen og der er det også bra med snø og fine forhold i løypene.

Det samme gjelder for Voss, Myrkdalen og Røldal. Så alt ligger til rette for en av de bedre vinterferiene her vest når det gjelder været, og så må venner og familie gjøre sitt for at det blir enda litt bedre.

God vinterferie!