Bestill nytt pass nå

Det er ingen ledige timer for pass og ID-kort ved Bjørnafjorden politistasjon de neste månedene, men du må ikke så langt for å få ordnet det.

Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!

Politiet forventer en fortsatt høy etterspørsel etter pass og nasjonalt ID-kort i 2023, og ønsker at alle er tidlig ute med å bestille time.

Per januar er det 317 000 pass som utløper i løpet av 2023, og politiet forventer at det kan komme så mye som 1 300 000 søknader.

– I fjor mottok politiet 1 373 000 søknader om pass og nasjonalt ID-kort – det er en rekord. I tillegg opplevde leverandøren kapasitets- og produksjonsutfordringer som gjorde at leveringstidene økte. Vi håper nå at alle sjekker passet eller det nasjonale ID-kortet sitt og bestiller time så snart som mulig hvis de trenger det. På denne måten kan vi unngå at alle kommer rett før ferietiden, sier avdelingsdirektør i Politidirektoratet, Bjørn Vandvik.

Må ut av kommunen

Det er dessverre ingen ledige timer for pass og ID-kort ved Bjørnafjorden lensmannskontor de neste månedene, men du må ikke så langt, for i Fyllingsdalen er det en god del ledige timer både på dag og på kveld.

Her bestiller du time til pass og nasjonalt ID-kort

Skal du ut og reise i sommer, og trenger pass, så er det altså bare å gi gass, så er du trygg på at du har det i god tid før du skal reise.