Ti grader og litt sol

Fint å nyte utsikten over Bjørnafjorden fra Varafjellet. FOTO: Jan Petter Svendal

Men det kommer noe regn i helgen.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Vi er på tampen av november, første søndag i advent i helgen, men ikke så mye som minner om vinter her på våre kanter de neste dagene.

Joda, vi har hatt noen vinterlige dager i det siste, men uten at det har kommet noe nedbør som snø, slik det har gjort flere andre steder i landet, som Østlandet og Sørlandet.

Nå er vi inne i en ny forholdsvis mild periode, med temperaturer som kan komme opp i 10 grader på dagtid.

Sol har vi hatt i flere dager, og sol får vi også denne torsdagen, mens fredagen blir mer skyet, kanskje med noen regndråper, og en temperatur på rundt 10 grader på dagtid.

HER ER langtidsvarselet for Os!

Natt til lørdag kan det komme litt regn, men det ser ut til å bli for det meste opphold på dagtid lørdagen, og på formiddagen er det muligheter for at vi får se solen. Temperaturen vil ligge på 9-10 grader.

Søndag er YR og Storm ganske enige om at det skal komme en del regn, YR melder fra formiddagen, mens Storm noe tidligere på dagen. Temperaturen vil ligge på rundt 10 grader.

Også mandag er det meldt regn, men ikke mye, mens videre utover uken ser det så langt ut til å bli opphold, men litt lavere temperatur, rundt 6-7 grader.