Flerbrukshall, padelbaner og sykkelbane

FOTO: Jan Petter Svendal

Folkehelseparken på Nore Neset er klar for åpning til helgen.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs på Facebook)

Den siste tiden har nytt bygg reist seg på Nore Neset. Vegg i vegg med eksisterende Nore Neset aktivitetshus har en ny flerbrukshall blitt bygget, og nå er den klar for offisiell åpning.

Padel og sykkelbane
Samtidig som hallen har reist seg, har det blitt jobbet med å få på plass flere nye elementer for tobeinte og de på hjul.

Nå står to nye utvendige padeltennisbaner klar, og disse var i bruk i helgen. Padel er en racketsport som kombinerer elementer fra tennis og squash. Banen er utformet med vegger som i squash, men med nett som i tennis. Poengsystemet er også likt som i tennis.

Folkehelseparken på Nore Neset har også fått på plass en ny flott sykkelbane (rulleskøyter, skateboard, sparkesykkel). Det var først snakk om å montere en pumptrack-bane, men i stedet har det blitt lagt en flott asfaltbane i skogkanten mellom fotballbanene og Nore Neset barneskule. Denne kan også brukes av gjengen som driver med radiostyrte biler på Nore Neset.

– Det er veldig mange som bruker sykkelbanen, den er veldig kul, sier en av de mange brukerne til NyttiOs.no når vi er innom og prøver den.

Offisiell åpning til helgen
Med de nye brikkene på plass, hall, padelbaner og sykkelbane, blir det også offisiell åpning på Nore Neset, og det skjer til helgen, søndag 25. september fra klokken 11-12.

– Folkehelseparken på Nore Neset med ny flerbrukshall, sykkelbane og padeltennis er nå klar til bruk. Vi er utrolig stolte av hva vi har fått til, og ønsker å markere dette med en offisiell åpning. Folkehelseparken er et stort løft for idrettslaget, skolene og nærmiljøet, melder Nore Neset idrettslag.

Søndag er hallen er åpen for omvisning, og det blir aktiviteter inne og ute. Sykkelbanen, paddeltennis og fotballbanene er klar til bruk.