70 utstillere og over 100 finbiler

Foto: Jan Petter Svendal

Etter to år uten Ulvemarkedet, var både været og interessen for bildeler, militæreffekter, interiør, tegneserier med mer der på lørdag.

Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Allerede fredag ettermiddag var de første langreisende på plass oppe på den øverste parkeringen ved Os Vidaregåande skule, og enda flere kom utover kvelden, natten og lørdag morgen.

Det er Os skysslag som står som arrangør for Ulvenmarkedet, som har hatt flere plasseringer gjennom 21 år, men de seinere årene på Os Vidaregående skule, noe som virker å fungere utmerket både for utstillere og publikum.

Etter to år med pandemi, var det store forventninger til årets marked, det merket vi også blant utstillerne, de virket å glede seg veldig over å være på plass igjen. Riktignok en måned senere enn det som er vanlig, men det spiller jo ingen rolle når været er med arrangørene.

– Det er en god stemning her, og det har vært godt med folk innom for å se og handle, spesielt i perioden fra 10-tiden og frem til 14-tiden, sier leder i Os Skysslag, Gustav Bahus til NyttiOs.no.

Se også: FOR EN LEKKER FINBILPARKERING! (stor billedserie)

Han forteller at rundt 70 utstillere var på plass, og i tillegg var det rundt 100 lekre biler innom finbilparkeringen.

Når NyttiOs.no var innom i 12.30-tiden, var det god stemning i solen, og ganske bra med skuelystne/ handlende, og i følge flere av utstillerne vi snakket med, hadde det gått unna en del ting, og de var bra fornøyd.

Ulvenmarkedet er ellers et sted for spesielt interesserte, men også for deg og meg, for det er litt av hvert å finne i de forskjellige bodene.

Skal du innrede hytten, en ny restaurant eller den teppelagte garasjen din, er det både tøffe lamper, gamle skilt, litt møbler og mye mer av nips å finne.

Ellers var der masse gammelt lesestoff å finne, tegneserier og bilblader, blant annet.

Og trodde du at lekebiler var for barn, tar du kraftig feil. For der er et stort utvalg av lekre lekebiler, både små og store, i plast og metall, og disse går unna som varmt hvetebrød, og veldig ofte er det voksne som handler.

Har du en gammel bil eller motorsykkel, så er Ulvenmarkedet og lignende marked et paradis. For der finner man kanskje akkurat det blinklyset, den frontlykten eller den forniklede grillen man var på jakt etter.

Altså, Ulvenmarkedet for alle!

Alle foto: Jan Petter Svendal