Slik skal det ikke se ut

Foto: Tipser

Området ved Knutabruo ser ikke alltid like bra ut.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Etter at Knutabruo ble åpnet og de to gapahukene i området ble tatt i bruk, har turaktiviteten i Osmarka økt kraftig.

Området har helt sikkert trukket flere ut av sofaen, og om de rusler rolig av gårde eller springer, så gir det en helsegevinst til enda flere, og dermed også penger spart for stat og kommune.

Men økt aktivitet har også ført til mer søppel og hærverk. Hugging i trær og ødeleggelse av ting som skal komme alle til gode, er eksempel på hærverket. Men takket være ildsjeler så blir det ryddet opp igjen forholdsvis raskt.

Men slik skal det jo ikke være, for hver av oss som er på tur har et ansvar for å holde det ryddig. Det er så enkelt som at søppel og engangsgriller blir tatt med igjen, Men dessverre så fungerer ikke det slik for alle, for noen tror visst at bossbilen kjører innom skogen for å rydde, men det gjør den altså ikke.

Senest tidlig i denne uken lå søppel, engangsgriller og bålpannen nede ved Oselva slengt, og igjen tok noen tak og fikk ryddet.

Onsdag kveld var vi i NyttiOs.no innom ved gapahukene, og da var det helt strøkent, og slik ønsker heldigvis de aller fleste at det skal være.

God helg, god tur, og takk for at du rydder opp etter deg!