Gjentar suksessen med aktivitetsjulekalender

– Kanskje et godt tilskudd til sjokoladekalenderen?


Få nyhetsoppdateringer fra NyttiOs på Facebook!


Os orienteringsklubb, 1.Os KFUK-KFUM-Speidere og Os kyrkjelyd jobber sammen om å lage en aktivjulekalender for alle osinger.

– Det er kjekt med samarbeid på tvers av organisasjonene og det er kjekt å lage til noe som alle kan delta på i desember, sier kyrkjelydsarbeider barn- og familiearbeid, Sylvi Lundgren i en pressemelding.

Som seg hør og bør i en julekalendar kan man hver dag åpne en luke fra 1. desember til 24. desember, men i en aktivitetsjulekalender er man altså aktiv ute, et nytt sted for hver dag. Man skal orientere seg til en ny post ved hjelp av en mobilapp (zippygo), har du ikke mobil kan du og finne postene på nettsiden zippygo.no .

– Vi ønsker å gi et gratis aktivitetstilbud til osingene i den mørke tiden, og legger opp til en aktiv julekalender med orienteringsposter som blir satt ut i områdene rundt Lunde og Os sentrum.

I fjor var kartene over Kuventræ, Nore Neset og Halhjem, og vinneren av kalenderen hadde gått mange av postene på Nore Neset.

– Dette er en julekalender for alle aldre, både små og store – og for de som er veldig aktive eller ikke fullt så aktive, kanskje et godt tilskudd til sjokoladekalenderen?

Hver dag blir det trukket en vinner av en dagspremie, så om du har anledning til å ta posten den dagen den kommer ut kan du bli den heldige vinneren av dagens premie. Det er viktig å synkronisere data før kl 12 neste dag om man ønsker å være med på dagspremie trekningen.

Om du ikke får tatt posten den dagen den blir lagt ut, så kan du ta den ved første mulighet innen ti dager. For hver post du tar øker sjansene for å vinne hovedpremien som trekkes 5. januar 2022.

Postene er markert med postmarkering og koder. Postene vil «poppe» i appen om du har lastet ned den.

– Av smittevernshensyn er det ikke lov å ta på postene og vi ber om at man til enhver tid følger smittevernsrådene fra kommunen.