Flott med ny belysning i og rundt Os sentrum

Foto: Jan Petter Svendal

Ikke minst skaper de lyssatte trærne og broen en flott atmosfære. SE BILLEDSERIE!

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Det har vært mye om juleåpning og tenning av jule/ vinterlys i det siste, og nå får du jammen santen ennå litt mer om nettopp dette.

Hvorfor?

Jo, fordi den nye lyssettingen i og rundt sentrum fortjener fin omtale, for det har blitt knallfint, noe det også burde bli til en pris på over 600 000 kroner.

Les også: Magisk i juletreskogen (billedserie fra åpningen i sentrum)

I forbindelse med at det var offisiell åpning av de nye lysene med snorklipping, tog til sentrum, og åpning av julen i Os sentrum, tok NyttiOs.no sin utsendte og eneste i redaksjonen, en tur rundt i sentrum, på broen, gjestebryggen og til Oselvarverkstaden.

Det var for å dokumentere disse omtalte lysene, og både vi, og mange av de vi snakket med, er veldig fornøyd det som er kommet opp.

Så er det selvsagt noen som mener pengene skulle gått til noe viktigere, det kan vi være enige om, men samtidig, akkurat nå i disse tider er også lys som skaper trivsel veldig viktig.

Nederst i saken ser du en billedserie av det meste av lyssettingen, som altså blir å se gjennom mørketiden, helt frem til mars, og vi trenger lys i mørket.

Ha en flott førjulstid, og spander på deg en vandring etter mørkets frembrudd i og rundt sentrum. Husk også pepperkakebygden i Oshjørnet, og juletreskogen på Kyrkjeflaten.

Og så må du huske at neste helg, lørdag 4. og søndag 5. desember blir det julemarked og kunstløype i og rundt Os sentrum.

Alle foto: Jan Petter Svendal