Osbroen er blitt lyst opp

Foto: Jan Petter Svendal

Ikke bare for julen, men for hele vinteren.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

I dag er det ganske så nøyaktig en måned igjen til julaften, søndag er det 1. søndag i advent, og i løpet av kvelden/ natten er det meldt om snøvær ganske langt ned i lavlandet, og meget mulig at vi får den rundt oss.

Og passer det ikke da godt med jule- og vinterlys? For det er nettopp det som monteres i og rundt sentrum om dagen. Lysene skal først pynte opp til førjulstid og juletid, men de skal også fungere som vinterlys, og blir å se frem til mars neste år.

Inne i sentrum er det kommet nye lenker over alle gatene, og på Øyro er det «juksa» litt, for der er lyslenkene tent. Også på rekkverket til Osbroen er det kommet på plass lys, og det var også tent onsdag morgen, og det er blitt flott.

Les også: SPONSORER OG ORDFØRER TENNER DE NYE VINTERLYSENE I SENTRUM


Men det kommer mye mer, for montørene hos 7 Fjell Eiendomsservice AS jobber på spreng med å få på plass nye lys i trærne langs veien mellom Esso og Os sentrum, og disse og lenkene inne i sentrum skal tennes på fredag, av rundt tretti sponsorer og ordfører.

Det ser allerede fint ut flere steder, men når lysene i trærne blir tent på fredag, så kommer nok det til å bli ekstra flott, og får vi snø, blir det nok ekstra magisk.

Fredag fra klokken 17.45 er det altså klart for å markere juleåpningen i Os sentrum. Tenning av nye lys, lystog inn i sentrum, tenning av lys på juletreet, nissebesøk, pepperkakebygd og åpning av juletreskogen.