Kommer til Os igjen i desember

I fjor måtte han stå over grunnet pandemien, men i år kommer selveste Santa Claus tilbake til Os med juletraileren.

Følg NyttiOs.no på Facebook og få oppdateringer i din feed.

Den populære juletraileren legger snart ut på turné, for å lyse opp byer og tettsteder over hele Norge. .

– Det har blitt en populær tradisjon at folk får besøk av den samme lysende traileren som de kjenner fra tv-skjermen. Mange synes det er morsomt å se juletraileren lyse opp i førjulsmørket, slik den lyser opp i landskapet på filmen, sier Tonje Haugen, markedssjef i Coca-Cola Norge, og fortsetter:

– Ofte får vi henvendelser allerede tidlig på høsten fra publikum som gjerne vil ha besøk. Tidligere har vi ikke kunnet imøtekomme alle ønskene om stoppesteder, og i fjor måtte vi også stå over turneen som følge av pandemien. I år lar vi derfor to like juletrailere kjøre rundt, for å kunne glede flere, sier Haugen.

De to trailerne starter sin lysende førjulsturne 26. november, den ene i Tromsø, den andre i Trondheim, og kommer deretter til å besøke en lang rekke byer og nettsteder de neste fire ukene.

Kommer til Meny
Og juletraileren kommer til Os igjen. Fredag 10.desemeber glir den inn på parkeringsplassen til Meny ved Industrivegen. Fra klokken 13-18 blir det mulig å hilse både på nissen og beskue den flotte traileren, som blir ekstra flott når mørket senker seg på ettermiddagen.