Julen, julen, julen den er her….

Nissefar på vei for å møte barna på Amfi Os. FOTO: Jan Petter Svendal

Øs pøs og lite som minner om jul ute, men inne på Amfi Os var det lun og god julestemning med sang, smånisser og selvsagt nissefar selv.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Lørdag 20. november, og like over en måned til jul. Joda, julehandelen har vært i gang en stund, og det har vært pyntet på Amfi Os, både småtrær hvor barnehager i Os har fått bidra med egenlaget pynt, og på det store.

Men det var denne lørdagen at det offisielt ble åpnet for jul på Amfi Os.

Halvtimen før klokken 16 var det fin sang fra Tweensing, og vi registrerte flere smånisser fra Trivselstallen Lysefjorden Rideklubb rundt på senteret, noe var på gang.

Like før klokken 16 kom senterleder Siri Ann Myhren med poden på scenen for å ønske velkommen til tenning av julelysene og for å prøve å fange nissefar sin oppmerksomhet.

Og det var gutten til senterleder som fikk telle ned, men første gang ble det for svakt, så da var det å prøve igjen, og litt etter nedtellingen så kom lysene på.

Men de fleste som var på plass, ikke veldig, veldig mange, men passe i disse smittetider, visste at nissefar var på gang, og selvsagt snopeposer.

Etter litt roping, så dukket han opp, og NyttiOs.no fikk en hils på han i rulletrappen før han forsvant ned til folket. Og det gikk ikke lange tiden etter at nissefar hadde satt seg i stolen, før han var omringet av smårollinger.

Og da ble det selvsagt snopeposer til barna, og for at det ikke skulle bli for hektisk for nissefar, bidro også de fine smånissene med å hjelpe til med å dele ut.

Så da er det bare å si, «Let the julehandel begin», men sørg nå for å sette av fin tid til kos også i mørke- og førjulstiden.