Raincoat Billy spiller opp igjen på Elvehuset.

Pressefoto og Jan Petter Svendal

Og det er store muligheter for allsang i løpet av kvelden, når bandet som har bak seg tre ep`er med egenprodusert musikk spiller opp.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Raincoat Billy har vært booket til Elvehuset flere ganger, men korona har hindret de fra å få spille, men i begynnelsen av juni spilte de, men da for et begrenset publikum.

I morgen lørdag 20. november er de tilbake igjen på Elvehuset, og da blir det muligheter for mange flere til å oppleve dette gode live-bandet, som også har bak seg tre ep`er, og det dreier seg om egenprodusert musikk.

Raincoat Billy er fem musikere med bred bakgrunn fra band  i forskjellige musikkarter, som reflekteres godt i bredden av musikk de leverer.

– Tekst og melodi er basert på noe film men mest basert på eventyr fra livene våre og de rundt oss, sa Vegal Bjermeland som er bosatt på Bontveit til NyttiOs.no tidligere i år.

Han er kjent med Os, og da gjennom biinteressen. Han er nemlig eier av en klassisk MG fra 60-tallet.

– Jeg har selvsagt vært til Os med bilen, og den har vært sentral i innspilling av video hjemme i garasjen min.

Vegal Bjermeland tror på historiene fra livet som er skrevet og spilt inn og de ønsker å få osingene med på eventyrene og byr på fest.

– Vi ønsker å gi en opplevelse av musikk som kan gi glede i en lykkens stund og trøst når det skal behøves.

Lørdag 20. november klokken 22 er de klar for å spille på Elvehuset.

«Helge Grimsrud, Loddefjording, tar dere tilbake til 80-tallet med sine genuine gitarsoloer mens østlendingen Terje Holm banker oss på plass med vintage basstoner. Kjuaguttene Simon Selvik på trommer og Jon Thorsen på gitar putter inn tallrike moderne elementer og finurlige twister fra minst 60-års musikkhistorie. Ungfolen selv, sunnmøring, vokalist og frontfigur Vegal Bjermeland vet å by på fest og deler villig midlertidig galskap med sitt publikum».

Bandet har spilt sammen siden høsten 2019, har tre EP-utgivelser, hvorav to studioinnspillinger “True Lies” fra 2020 og “Ice Swimmers” fra 2021.