Mann ble bitt av kvinne

Politiet har også hatt trafikkontroll og reagert på feststøy.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Lørdag klokken 09:30 etablerte politiet en promillekontroll på E39
Halhjemsvegen på Moberg.

– Kontrollerte trafikk som kom fra Halhjem. Kontrollen varte i ca. 1 time. Resultatet ble 44 kontrollerte. Ingen reaksjoner, sier vakthavende politibetjent ved Bjørnafjorden politistasjon.

Lørdag klokken 20.30 mottok politiet melding om at en mann i 20-årene var blitt bitt av en kvinne i 30-årene på en sentrumsnær adresse.

– Hendelsen skal angivelig ha skjedd uten foranledning. Relasjonen mellom partene er ukjent, men det var flere personer på adressen. Patruljen rykket ut. Mistenkte var verbalt utagerende mot politiet og nektet å oppgi personalia. Anmeldt av politiet, men loggen sier ikke noe om hva hun er anmeldt for.

Les også: Slagsmål, mulig knekt nese på person

Lørdag klokken 23:00 kom det klage på feststøy fra en adresse i Kuvågenområdet. Politiet kjørte til stedet, men da var festen avsluttet.

Søndag klokken 03:00 mottok politiet melding om feststøy på Nore Neset. Patruljen kjørte til stedet og gav pålegg om å holde musikken avskrudd og lydnivået nede.

– Festarrangør ville rette seg etter dette. Ingen flere melinger på adressen utover natten.

Søndag klokken 03:30 mottok politiet melding om slagsmål på YX 7/11. En mann skal ha gått løs på den andre. Begge i 20-årene.

– Politiet rykket ut og snakket med fornærmede og vitner. Gjerningsmann hadde forlatt stedet, men hans identitet er kjent for politiet. Politiet har sikret bilder. Fornærmede er ønsket velkommen for å anmelde saken på mandag.