Mann bar på en pistollignende gjenstand

Politiet reagerte også på stikk fra regning, bilsalg og manglende omregistrering og høy musikk.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Onsdag klokken 15.36 var det en person som stakk fra regningen på et utested i Os sentrum.

– Forholdet vil bli anmeldt. Personen har ikke adresse i Bjørnafjorden.

Klokken 19.26 påtraff politiet to personer i Os sentrum. Disse var kjenninger av politiet. De var beruset, en mann og en kvinne.

– Det viste seg at det var disse to som hadde stukket fra regningen etter et restaurantbesøk tidligere på dagen. De sa de skulle gjøre opp for seg, sier politioverbetjent Anne Lyssand til NyttiOs.no..

Lot være å omregistrer etter kjøp
Klokken 15.42 tok en person kontakt med politiet i Os. Vedkommende hadde solgt en bil med skilter på. Kjøper har ikke godkjent omregistreringen, dermed er det selger som må betale forsikring mm.

– Politiet oppfordrer alle som skal selge og kjøpe bil å sette seg inn fremgangsmåten, slik at ikke dere kommer opp i uventede situasjoner som dette.

Bar på en pistollignende gjenstand
Klokken 19.53 påtraff en melder en person nord for Os sentrum. Mannen bar på en pistollignende gjenstand.

– Mannen var ruset og oppførte seg merkelig. Han er kjenning av politiet. Det ble gjennomført en ransaking på mannens bopel, der ble det gjort funn av ulovlige gjenstander og disse ble tatt i beslag. Sak ble opprettet.

Klokken 19.58 ble det meldt om høy musikk nord for Os sentrum.

– Mannen avslutter like før klokken 23. Melder har barn som ikke får sove. Politiet følger opp i det forebyggende sporet.