Breisladding, dårlig sikring av last og skade på bil

Foto: Jan Petter Svendal

Politiet melder om trafikkrelaterte hendelser fra siste døgn.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

I 11.30-tiden torsdag fikk politiet melding fra en fortvilet bileier om atr noen hadde vært borti bilen hennes ved Oseana.

– Damen fortalte at noen hadde vært borti bilen på parkeringen ved Oseana og ikke lagt igjen noen melding. Vår anbefaling er at bileier anmelder, noe hun kanskje kommer til å gjøre, sier politioverbetjent Anne Lyssand til NyttiOs.no.

Det er ikke sagt noe om type bil og hvor mye skader.

Dårlig sikring av last
I 17-tiden torsdag melder en bilist som står i fergekø på Sandvikvåg om lastebil med dårlig sikret last.

– Lastebilen skulle til Halhjem, lasten var sikret med noe kjetting, men veldig dårlig sikret sidelengs. Patruljen kjørte ut på Halhjem, men det kom ingen lastebil som beskrevet på land. Mulig at bilen kom med fergen før.

Breisladdet
Klokken 06.25 fredag morgen får politiet melding fra en bilfører om at han ligger bak en bil som «tullkjører» på veien nedover fra Os mot Bergen.

– Melder forteller om blant annet en breisladd, og trodde da at bilfører hadde problemer, men bilen sladder flere steder på veien nedover. Det er en ung bilfører som satt bak rattet, og vi har fått registreringsnummer, så vi tar kontakt med vedkommende for en muntlig advarsel, sier Lyssand.