Fire lokale artister med ny musikk

Aurora er en av de fire lokale artistene som er ute med ny musikk. Foto: Alexander D. Svendal

Verdensstjernen Aurora en en av dem.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Aurora slapp sin nye låt «Giving In To The Love» torsdag, og dette er en smakebit på hennes nye album «The Gods We Can Touch» som slippes 21.januar 2022.

På albumet «The Gods We Can Touch» er det 15 låter, og i hver av disse får vi møte en ny gud.

«Giving In To The Love» er blitt en låt med trøkk, og gir assosiasjoner til en norsk artist, Bertine Zetlitz, som også hennes nylig utgitte «Cure for me» gjør.

Hør låten HER!

Men det er flere lokale artister som har sluppet låter den siste uken.

Sist fredag slapp HM. Johnsen sin nye singel «Alone», en neddempet låt som er mer innenfor pop-sjangeren enn bluesen som han tidligere har brukt mye tid på.

«Jeg er ydmyk og takknemlig for alle gode ord og alle tilbakemeldingene jeg har fått på denne dagen! Jeg vil fortelle hvor stolt jeg er av sangen og menneskene som har jobbet med dette sammen med meg», skriver Hans Marius Johnsen i forbindelse med låt-slippet.

Hør låten og se video HER!

Også Haavard Skaathun er ute med ny musikk. Han slapp låten «Just The Way I Am» for en uke siden. På denne låten får vi høre Haavard litt mer rocka enn country, i en fengende låt.

«Endelig er låten min ‘Just The Way I Am’ ute!Håper folk vil sjekke den ut og setter pris på alle som vil dele. Låten er skrevet av meg & Buick Audra, produsert av meg, mikset av Matias Tellez og mastret av Patricio Sanchez Almeyra», skriver Haavard på sin Facebookside.

Hør låten og se video HER!

Men det stopper ikke der, for denne fredagen slipper også Lightsand (Steinar Lyssand) ny låt, og denne gang instrumental. «Perfect Day» ligger innenfor country/ blues-sjangeren.

Hør låten HER!