– Det er jo eldredagen i dag

Anne Marie Nyheim og Terje Hermansen i Pensjonistforbundet Bjørnafjorden på Amfi Os fredag ettermiddag. FOTO: Jan Petter Svendal

Pensjonistforbundet Bjørnafjorden markerte både dagen og seg selv. Og de har mer på gang utover høsten.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Pensjonistforbundet Bjørnafjorden er forholdsvis nyetablert, og det var naturlig å bruke denne fredagen til å markere, både på Amfi Os og på senteret Eikelandsosen.

– Det er jo eldredagen i dag, og den er viktig å makere, og så er det viktig for oss å få frem at Pensjonistforbundet Bjørnafjorden eksisterer, sier Terje Hermansen til NyttiOs.no når vi treffer han og Anne Marie Nyheim på Amfi Os fredag ettermiddagen.

Temaet for Den internasjonale dagen for eldre 1. oktober 2021 er «digital rettferdighet for alle aldre». Det er viktig at eldre får tilgang til, og inkluderes i den digitale sfæren slik at de kan delta i samfunnet på lik linje med yngre generasjoner.

Men Penjsonsforbundet Bjørnafjorden håper også å få med seg flere medlemmer.

– Vi er forholdsvis nyetablerte, og vil gjerne ha med oss flere medlemmer fremover, sier Anne Marie Nyheim.

De har en egen Facebookside, Pensjonistforbundet Bjørnafjorden, og der er mer informasjon om de og om aktiviteter.

– Det er jo viktig for oss å få frem at vi er med på Trygg i Bjørnafjorden i Oseana tirsdag 2. november. Det er Pensjonistforbundet Bjørnafjorden sammen med Bjørnafjorden kommune som står som arrangør, sier Hermansen.

På stand fredag delte de ut informasjon om forbundet, og arrangementet i Oseana i november, men de serverte også kaffe og en sjokoladebit, og litt «merch» fra Pensjonistforbundet Bjørnafjorden.