Daniel Craig for siste gang som James Bond

Daniel Craig som James Bond.

Lørdag kan du oppleve James Bond, No Time To Die i Oseana.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Planen var at No Time To Die skulle ha premiere høsten 2020, så tidlig på året, så i vår, men pandemien satte en stopper for dettte

Men nå er det endelig klart for visning av den nyeste James Bond filmen, som hadde premiere i England tidligere denne uken, og som får glitrende kritikker av anmelderne.

Fredag er det norgespremiere på No Time To Die, og allerede lørdag 2. oktober klokken 19 blir den satt opp av Bygdekinoen i Oseana.

Filmen som ble spilt inn i 2019 inneholder også scener fra Norge og Atlanterhavsveien, men ikke mer enn noen sekunder.

Dette er også siste gang Daniel Craig spiller James Bond, noe han har gjort utmerket, og nå går spekulasjonene om hvem som skal ta over. Blir det Tom Cruise?

Freden blir kortvarig når James Bond sin gamle venn Felix Leiter fra CIA dukker opp og ber om hjelp. Oppdraget med å redde en kidnappet forsker viser seg å være langt mer risikabelt enn forventet, og leder Bond på sporet av en mystisk skurk bevæpnet med farlig ny teknologi.

James Bond, No Time To Die i Oseana lørdag 2. oktober klokken 19
Regi: Cary Joji Fukunaga
Språk:
Produksjonsår: 2019
Skuespillere: Daniel Craig, Rami Malek, Christoph Waltz, Ralph Fiennes, Jeffrey Wright, Ana de Armas, Léa Seydoux, Naomie Harris, Lashana Lynch, Ben Whishaw.
Sjanger: Action /Thriller /
Nasjonalitet: USA
Lengde: 2t. 43min.
Aldersgrense med begrunnelse: 12 år.
Denne filmen inneholder flere partier med sjangertypisk actionvold og drap. Da disse ikke er nærgående skildret, får filmen aldersgrense 12 år