Full trøkk fra Waterwagon

Fra venstre, Ole Amund Gjersvik, Magne Lunde, Øyvind Hægland og Daniel Birkeland. Foto: Jim Hansen

Og denne gang har låtskriver fokus på miljø og plastforurensing.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.no på Facebook)

Waterwagon slapp i midten av juli singelen «The very first moment» på strømmetjenester, og samtidig en ny video til låten.

Bare to måneder senere er Waterwagon klar for enda en ny låt, og denne gangen har låtskriver og tekstforfatter Øyvind Hægland fokus på miljø og plastforurensing.

Og med låten «Wake up call» får vi endelig en herlig «up-tempo» fra Waterwagon.

– For meg var det viktig å kunne få ut låten nå like før valget, siden jeg i denne teksten har fokus på den enorme plastforurensingen som er på kloden, sier låtskriver og vokalist Øyvind Hægland til NyttiOs.no.

Han har allerede fått flere tilbakemeldinger på hvorfor han ikke har skrevet denne viktige teksten på norsk.

– Jeg bodde noen år i USA, og det henger i. Det er rett og slett slik at for meg er det mest naturlig å skrive på engelsk. Men jeg skjønner at spørsmålet kommer opp, sier Hægland.

Og han lover flere nye låter.

– Jeg har mange tekster og musikk liggende, og skriver stadig nytt, så det kommer nok noen flere låter. Og så håper jeg jo på at vi sammen kan få ut et album nummer to.

Blir dere å se live utover høsten?

– Vi skulle ha spilt her i Os i oktober, men ting kom i veien for den jobben, så det er ikke planer om noe live før jul, men jeg håper vi kan komme på scenen igjen ut på våren, sier han.

Låten «Wake up call» er sluppet på Spotify denne fredagen, og den er absolutt verdt å lytte til.

Waterwagon består i dag av Ole Amund Gjersvik på bass, Magne Lunde på trommer, Daniel Birkeland på gitar og Øyvind Hægland vokal.

Klikk på videoen under for å høre den nye låten: