Elias fikk det travelt

Foto: Jan Petter Svendal

Det ble livlig både inne og utenfor Oseana utover lørdagen på opplevelsesdagen Framtid.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Små og store kom sigende til familiedagen lørdag, og det var ingen tvil om at mange små ville ha seg en tur i Redningsselskapet sin Elias.

Og når de små ville kjøre båt, så ble det og anledning for små og store til å ta inn litt av alt det andre.

Utenfor var det en spennede post som tok for deg livet i havet, og så var det, og så var det kubejakt kubejakt med 17 bærekraftmål.

Utenfor inngangen til Oseana var det kortreist matprodukter og noen heftige elbiler fra Porsche, og disse var det flere som ville prøvekjøre.

Inne i foajeen var der en god del stands, Tonje Mæland stilte med blant annet flotte sølvsmykker, mens Oda som er tantebarn stilte med honning fra egne bier.

-Jeg har fått solgt litt honning, sa Oda tidlig på ettermiddagen.

Skaparstovo viste hva de er i stand til å lage, og det er etterhvert ganske mye tøft.

-Vi har en god del folk som bruker Skaparstovo fast nå, og de låser seg inn og ut selv, og lager mye fint.

Ellers var universitetet og Høyskolen i Bergen på plass, og så var det noe private som hadde med seg brukte ting de ville selge.

Og så skal vi ikke glemme TV aksjonen i år, for der går pengene til Plan, og i oktober blir det besøk av bøssebærere på døren en igjen.

-Jeg er fornøyd, det kommer mer og mer folk, og de ser ut til å kose seg. Og så hadde vi en flott fagdag i går, så dette ble bra, sa direktør for Oseana, Ole Tobias Lindeberg.

Alle foto: Jan Petter Svendal