– Butikkansatt ble truet og skubbet

Politiet har også hatt en del trafikale saker i helgen.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Fredag i 14.00-tiden ble en bil stanset av UP utenfor Os sentrum. Bilfører, en mann i 30-årene, ble testet ved spyttprøve som gir utslag på narkotika og legemidler.

– Det gav positivt utslag på narkotika, og fører avgav seinere blodprøve. Det er mistanke om «lavpromille». Det er opprettet sak. Førerkortet ble ikke beslaglagt per nå, sier politioverbetjent Christine Grindstein til NyttiOs.no..

Lørdag i 18.00-tiden var det en singelulykke, trafikkulykke på Strønevegen med lett-mc, hvor mc-fører, en gutt i tenårene pådro seg lettere skader.  

– Det er opprettet sak på forholdet, da det skal være høy fart involvert.

Les også: Nå er mannen som forfulgte Thea» plassert på institusjon

Natt til søndag rundt midnatt, ble en kvinne i 20 årsalderen stoppet i en bil med diverse mangler, blant annet feil ved eksospotte og senkesett som ikke var godkjent i vognkortet.

– Det er utferdiget kontrollseddel, og bilen må fremstilles for kontroll ved Statens Vegvesen.

Søndag i 12.00 tiden ble en motorsyklist, mann i 60 årene stanset i forbindelse med at han kjørte med høy fart opp Mobergsbakken.

– Politiet hadde ingen gyldig måling av fart, men motorsyklist fikk en muntlig advarsel om å forholde seg til fartsgrensen.

Søndag i 13.30-tiden ble en butikkansatt i en søndagsåpen butikk truet og skubbet til av to menn som ble avvist da de ønsket å kjøpe øl.

– Mennene var dratt fra stedet da politiet ankom. Det er mulig forholdet blir anmeldt i ettertid.

Natt til mandag var det et trafikkuhell, hvor en bil kjørt i annen bil i siden. Bilfører, var en mann i 20-årene.

– Han erkjente at det var hans skyld, da han hadde hatt så mye dugg på innsiden av ruten at han ikke hadde hatt tilstrekkelig sikt, og han klarte ikke svingen ved Liafjellstunellen ved Os Brannstasjon. Det var bare materielle skader. Sak er opprettet, og førerkort er beslaglagt.