Krangling, flatfyll og grisekjøring med mc

Politiet fikk også melding om trafikkuhell hvor en av partene stakk fra stedet.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.no på Facebook)

Fredag kveld i 23.30-tiden fikk politiet i Os melding om krangling og lett slåssing inne på en spiserestaurant midt i Os sentrum.

– To karer skal ha kranglet, og den ene skal ha slengt litt rundt på den andre. Det hele ordnet seg etter litt, og ingen ble pågrepet eller tatt med av patruljen, sier politioverbetjent Anne Lyssand til NyttiOs.no.

Flatfyll i sentrum
Klokken 04.30 fikk politiet melding om flatfyll i Os sentrum.

– En person lå på fortauet ved Coop i Os sentrum. Patruljen var opptatt på annet oppdrag, men andre tok hånd om personen.

Stygg kjøring
Lørdag formiddag i 12.30-tiden fikk politiet melding om at en haug med motorsykler som kom fra Stord, kjørte i land på Halhjem, og at noen av dem kjørte stygt.

– Vi fikk melding fra flere om stygge forbikjøringer og kjøring på ett hjul, både på Halhjemsvegen, i Hegglandsdalen og over Fanafjellet. Patruljen var innom Essoen hvor de hadde stanset, men de var kjørt videre da de kom frem, sier Lyssand.

For høy fart
I 23-tiden lørdag kveld ble en bilfører målt til for høy fart i 50-sone på Lysekloster.

– I en gjennomsnittskontroll ble bilen målt til 61 km/t i 50 sonen, og det ble gitt et forenklet forelegg på kroner 4050 og to prikker.

Feststøy
Politiet fikk natt til lørdag melding om støy fra en fest i Kuvågen.

– Naboer som hadde barn som ikke fikk sove tok kontakt. Patruljen var på stedet og snakket med huseier. Han fikk pålegg om å roe ned på musikk og støy, noe som ble etterfulgt.

Krasjet i Langedalen
I Langedalen var to biler borti hverandre.

– Det satt en kvinne i 20 årene og en kvinne i 20-åpårene bak rattet på de to bilene. De to ble enige om å møtes for å skrive skademelding i nærheten, men den ene stakk fra stedet. Det var ikke personskader og de to ordner opp seg i mellom i ettertid, sier Lyssand.