Her kunne det gått skikkelig galt

– Vannscooteren holdt på å treffe kajakkpadleren i en helsikes fart.

Av: Jan Petter Svendal (NyttiOs.no på Facebook)

Sommer, sol og herlige dager, men idyllen ble fort brutt i Hauglandssjøen lørdag ettermiddag da en vannscooter kom i en vanvittig fart.

– Kajakkpadler kom rolig ut fra en holme, da vannscooteren med en voksen og en unge kom i en helsikes fart, bare noen få meter fra kajakkpadleren. Jeg prøvde å følge vannscooteren med kamera, men det gikk så fort at jeg ikke klarte det, sier mannen som filmet til NyttiOs.no.

– Med det fine været, så var det mange som koste seg på sjøen, på Sup, i kajakk og i mindre båter, og så kommer idioter på vannscooter og kjører i en hysterisk fart, og de driter i alle andre.

Hauglanssjøen er ellers et av de mange farvannene hvor det stadig kjøres i alt for høy fart med både vannscootere og båter, og det er 8 knop som gjelder.

Les også: Ja, jeg reagerte kraftig på kjøringen

Politiet har fokus på dette området, og de har tidligere denne uken meldt at de vil prioritere dette og andre problemområder, men de er avhengige av tilbakemelding.

– Jeg håper de som kjørte, eller noen som kanskje kjenner de som kjørte i ettermiddag, vil ta tak, for dette er livsfarlig kjøring, sier tipseren til NyttiOs.no.