Meir frå Eirik Søfteland og kompisen på Oseana

Dette er ein konsert og ei musikkhistorie med melodiar frå artistar som Frank Sinatra, Deep Purple, Jan Eggum og Queen.

Følg NyttiOs.no på Facebook og få oppdateringer i din feed.

Saman med Tore Christer Storlid debuterte Eirik Søfteland med konserten «Ei musikalsk reise» under sommarparogrammet til Oseana i fjor, og dei heldt heile fem konsertar på Oseana.

Konserten har dei tatt på turné rundt omkring i landet det siste året, og no er dei klare med fleire låtar i ei ny utgåve av konserten, «Ei musikalsk reise: Vol. 2» som du kan oppleva i Oseana laurdag 31. juli klokka 20.

I eit nærast akustisk format skreddersydd for denne tids publikumsavgrensingar, lar dei to venene låtane snakke, og presenterer klassikarar som kler eit akustisk duoformat. Låtmaterialet har eit vidt spenn frå det episke store til det sarte nære, og passar publikum i alle aldersgrupper. Det er ei glimrande musikalsk historieforteljing, som mange vil kjenne seg att i.

Formidlingsevna til Eirik Søfteland får kvar strofe og tone til å prege stemninga. Dette er ein konsert og ei musikkhistorie med melodiar frå artistar som Frank Sinatra, Deep Purple, Jan Eggum og Queen.

Kvalitetsmessig går Eirik Søfteland og Tore Christer Storlid ikkje av vegen for nokon, og dei har hausta knallkritikkar for konserten.

Oseana laurdag 31. juli klokka 20.