Holdt konsert hjemme fra sin egen stue i Storestrømmen

Mattis hadde aldri hatt en konsert på egenhånd da han denne uken slapp ny låt.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Mattis Jensen bød på fersk visepop under lanseringskonserten fra sin egen stue i Storestrømmen torsdag kveld, da han slapp sin nye singel.

I hverdagen er Mattis Jensen travelt opptatt som nybakt pappa og musikklærer. Da pandemitiden inntraff ble det mer tid til musikken, og det nye singelslippet “Stien” er resultatet.

30-åringen Mattis Jensen har alltid vært spesielt opptatt av musikk, både under oppveksten i Odalen og i de senere år etter at han flyttet vestover til Bergen, og nå altså bosatt i Storestrømmen her i Bjørnafjorden kommune.

– Jeg har alltid likt å synge og å skrive tekster, men det var først i starten av 20-årene at jeg begynte å fremføre musikken min,forteller Mattis i en pressemelding. Han inntok da nemlig Bergen Musikkteater, som gav ham dyrebar erfaring med det å stå på en scene.

Les også: Mattis lanserer ny låt og holder gratiskonsert fra sin stue

Torsdag hadde han altså konsert fra sin egen stue i Storestrømmen, og denne ble streamet på YouTube, og dette var for første gang

– For det første så har jeg aldri hatt en digital konsert før, og for det andre så har jeg aldri hatt en konsert på egenhånd, sier Mattis Jensen i forbindelse med konserten.

Under kan du se lanseringskonserten hans fra stuen i Storestrømmen: