Fin flyt i Oshallen

Kvir du deg til du skal ta vaksinen? Det har du ingen grunn til, for du blir tatt meget godt vare på av frivillige og helsepersonell.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Hver onsdag i lang tid har vaksineringen gått sin gang både i Os og Fusa her i kommunen, og det er verdt å berømme alle de som står på for at du og jeg får vaksinen når det er vår tur.

I dag var det forresten NyttiOs.no sin utsendte sin tur, og det var overhodet ikke noe å bekymre seg for, heller glede for at første stikk settes.

Først møter vi to hyggelige personer ute i gangen til Os idrettshall/ Osbadet, så møter vi frivillige fra Røde Kors (Kristian Strønen og Atle Vågestøl) som registrer at vi er kommet, deretter viser en ny oss til hvilen rad vi skal sitte på, før nok en person viser oss til stolen vi skal sitte på.

Og vi er selvsagt ikke alene, for store deler av hallen er fylt opp, og praten sitter løst hos de mange som venter på vaksine.

Trivelige frivillige fra Os Røde Kors registrerer og geleider alle på plass, og så er det hyggelige sykepleiere som kommer for å sette vaksinen, og de gjør det med en veldig rolig og hyggelig fremtreden.

– Du må bare skrive at det var en hyggelig sykepleier som stakk deg, sier hun og smiler. Og uavhengig av hva hun sier, så var hun hyggelig både med oss og alle de andre.

En annen fra helsepersonellet kommer også rundt og registrer at du er den du er, så her er det dobbel registrering.

Etter stikket er det 20 minutters venting, og så er det hele over.

Om to måneder er det tid for den andre vaksinen, og den ser vi virkelig frem til, og da vet vi enda bedre at vi ikke har noe å frykte.

Og nok en gang, vi berømmer frivillige fra Os Røde Kors, og alle vi møtte av helsepersonell, de gjør en strålende innsats.