«Alt blir bra»-en fantastisk danseforestilling

Nærmere 200 barn og unge fra Bjørnafjorden kulturskule har denne helgen vist frem hva de har øvd på gjennom et år med avstand, karantene, munnbind og hjemmeskole. (BILLEDSERIE!


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

På Bjørnafjorden kulturskule (Os og Fusa) går det nærmere 200 barn og unge på dans hver eneste uke.

De siste helgene har elevene vært samlet i Oseana for å øve og sy sammen forestillingen «Alt blir bra».

Lørdag var det tekniske prøver og generalprøve, og søndag gikk hele tre flotte danseforestillinger av stabelen, med 200 publikummere på hver av dem, og for et eventyr det ble gjennom i overkant av halvannen time.

Undertegnede har fulgt en del av danserne før koronaen kom, og de var flinke da, men for en utvikling det har vært, det ble rett og slett en eksplosjon i sang, musikk, farger og røyk, men aller mest strålte de fantastiske barna og ungdommene.

Det var tydelig at de var sprekkeferdige etter å endelig kunne få formidle for et publikum, og de leverte til de grader.

Og en opplevelse var det også å sitte i salen og ta inn det hele etter halvannet år med veldig lite opptredener av denne sorten, rørende, sterkt og veldig vakkert.

Nok en gang er det Patricia Langeland som har sydd det hele sammen til en flott danseforestilling, og så har selvsagt veldig mange andre lokale gjort sitt for at dette ble så bra.

Og fikk du det ikke med deg i helgen, er der kanskje noen billetter igjen til den siste forestillingen i kveld klokken 18.30.

Tusen takk for den flotte opplevelsen!

Sangpedagog: Turid Moberg Kirkbride
Koreografi: Brita Grov, Marita Moe Sandven, Patricia Langeland
Pianist: Eleonora Melnik Larsen
Regi: Patricia Langeland

Alle foto: Jan Petter Svendal (NyttiOs,no)