«All of me» med Bente

Bente Bratlund slår på stortrommen når hun fyller 70, og billettene går unna til en aften i storsalen på Oseana.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

12. mars 2022 fyller forfatter Bente Bratlund 70 år, og det feirer hun med en stor jubileumsforestilling i storsalen på Oseana.

Bente Bratlund debuterte med en diktsamling i 1977, og siden har hun gitt ut over 80 bøker, dikt, romaner og barnebøker mm.

Men Bente spiller på flere strenger, for hun er også ute og møter folket, med opplesing, skrivekurs og skolebesøk, for å inspirere elever.

Jubileumsforestillingen 12. mars neste år, vil bli en kveld med lun varme, og med alvor og humor i en god blanding. Hun vil også ha med et husorkester, og ikke minst gjester.

– «All of me», kaller jeg forestillingen, og jeg gleder meg, sier Bente Bratlund.

At Bente gleder seg har nok alle som følger henne på Facebook fått med seg, for ukentlig kommer hun med nye rapporter om billettsalget, for det salget har vært åpent en stund, og det går veldig bra til å være rundt ni måneder før jubileumsforestillingen.

– Vet du hva, jeg har snart solgt 200 billetter, og det er plass til mange ennå. Det gleder meg veldig at så mange vil komme, og de kommer fra hele landet, sier Bente Bratlund til NyttiOs.no.

Også på Oseana gleder de seg til forestillingen

– Det er virkelig stas for oss at Os sin egen fargerike poet er så sprek at hun inviterer til 70-års feiring i selve «storstova» Oseanasalen! Det krever ikke så rent lite mot å tørre å satse så stort, men nå er det heller ingen liten dame vi har med å gjøre her. Så kaller hun da også forestillingen «All of me», noe som vitner om at her har hun virkelig tenkt å by på ALT! Bente er den tøffeste (snart) 70-åring jeg har møtt, og ingen utfordring ser ut til å vippe denne dama over ende. Jeg vet at hun har mange følgere, og jeg ønsker henne så inderlig hell og lykke både med forestillingen og med den store dagen. Her skal vi gjøre alt for å legge til rette for at dette skal bli en minnerik dag, både for Bente og ikke minst de som vil feire dagen med henne, 12. mars 2022, sier arrangementssjef Berit Steen.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s