Film fra Bjørnafjorden får premiere i New York

Lokale filmkrefter når frem internasjonalt. Manus er skrevet av skotske og Emmy vinnende Sarah Daly.


Følg  NyttiOs.no på Facebook og få oppdateringer i din feed.

Kortfilmen RANSOM ble i vinter filmet i Bjørnafjorden.  Halfdan Hallseth har regissert filmen og spiller også en av hovedrollene.
Med seg foran kamera har han Jon Vangdal Aamaas som i tillegg til å spille en av hovedrollene er ko-produsent på filmen. Hanne Catrine Andersen har med-regi på filmen, og bak kamera står Isabel Furhovde. 

– Her har det nesten kun vært lokale krefter i sving, sier Halfdan Hallseth som driver Fjord Productions, en lokal og internasjonal leverandør av film og foto tjenester.

Manus er skrevet av skotske og Emmy vinnende Sarah Daly. En stor ære å få et manus i fanget fra en så anerkjent manusforfatter.

Filmen er en svart komedie som handler om to mindre begavete menn som skal kidnappe en liten jente (spilt Victoria Hallseth, datter av regissør) når ting tar en uventet vending.

– Filmen skal nå vises for juryer for filmfestivaler internasjonalt, og vi fikk napp på første forsøk på Oniros Film Awards i New York der filmen har premiere 6. mai. 

– Vi har fått stor hjelp av lokale krefter til blant annet locations. Utrolig hyggelig at folk stiller opp for et slikt prosjekt.