Drysset pengegevinster til Hagavik

Tolv gevinster til Os på under en uke.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Bjørnafjorden kommune er inne i en vinnerstim. Lørdag 10 og 17. april vant nemlig en kvinne og en mann over 5 millioner kroner i Norsk Tipping sin Lotto.

Men det stopper ikke der, for også i Postkodelotteriet er det trukket ut vinnere fra Os, hele 12 stykker.

Fredag 16. april var det en kvinne på postkode 5210 EP Os, som vant 10 000 kroner, men det drysset også samme sum på to naboer som var med i lotteriet.

I dag er det en mann på postkode 5217 DP Hagavik som har vunnet 10 000 kroner, men det har også drysset samme sum på naboer som har spilt

Når du vinner i Postkodelotteriet vinner du nemlig sammen med naboene dine. I postkode 5217 DP Hagavik er det hele 9 naboer med lodd, og alle vinner 10.000 kroner hver.

Vinneren i Hagavik fikk en hyggelig telefonsamtale med Tom Stiansen.

Mannen forteller at han startet å kjøpe lodd i Postkodelotteriet for å være med å støtte gode formål. Minst 50 prosent av lotteriets omsetning går nemlig til WWF Verdens naturfond og SOS-barnebyer.

– Jeg så jo at man har mulighet til å vinne og, men jeg har egentlig bare tenkt at jeg er med på å støtte noe, sier han til Postkodelotteriet.

Og med 10.000 kroner ekstra på konto, kan han avsløre at datterens ønske om trampoline og badebasseng til hagen nok blir oppfylt i sommer.