En herlig vårlig søndag

Og vi får mer, men vinteren er heller ikke over.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

Lørdagen ble mild, men duskregnet gjorde den likevel litt småsur.

Søndag, den siste dagen i februar 2021, våknet vi til 7-8 plussgrader og oppholdsvær, og jammen kom ikke også solen gjennom i løpet av dagen.

Og dermed dukket også flere vårtegn opp, smilende familier på tur, snøklokker som strakk seg etter lyset, folk som begynte å rydde litt i hagen, og så var det plutselig en del båttrafikk å registrere på Bjørnefjorden.

Joda, vi må jo bare si at det er herlig, og da bare to uker etter at vi hadde hatt de kaldeste og fineste dagene siden 2010 her på berget.

Og det blir mildt også de neste dagene, kanskje med noen få regndråper mandag, men tirsdag og onsdag går det mot 7-8 plussgrader og skyet vær.

Og enda bedre, torsdag og fredag kommer også solen på besøk igjen, det blir litt kjøligere, og på natten rundt 0 til 1 grader.

HER ER langtidsvarselet for Os fra Yr og Storm!

Flere skiheiser går på Kvamskogen
Og så er det vinterferie her vest, noe som betyr at mange også tenker fjellet og ski.

På Kvamskogen går det heiser hos både Eikedalen Skisenter og Furedalen. Ikke så mye snø, men der det er åpent, er det brukbart. Eikedalen kjøre kun barneheisene og Setertrekket, men har håp om å kunne få åpnet en av Tvillingtrekkene i løpet av uken.

I Myrkdalen og på Voss er de fleste heiser i sving, men det er ikke så veldig mye snø nede i anleggene, men bra oppe.

Til helgen igjen er det meldt 4-5 grader og regn igjen, mest om søndagen, og det er gode muligheter for at dette kan komme som snø i fjellet.