Åpner for publikum i dag

Men du må vente enda noen måneder før du kan bestille pass.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Andre uken i 2021 begynte så smått politiet i Os å flytte ut fra Irisgården og opp på Moberg, ved siden av brannstasjonen.

I dag åpner de for publikum på i det nye politihuset

– Folk vil få de samme tjenestene fra vår side som tidligere, sier lensmann Oddbjørn Dyrdal til NRK Vestland sin morgensending mandag.

Bjørnefjorden lensmannskontor skal være ett av seks passkontor i Vest politidistrikt, men det går ennå noen måneder før de er oppe og går med dette.

– Med tid og stunder skal den tjenesten være oppe å gå, men vi må dessverre avvente litt ennå, men vi håper å kunne tilby pass rundt påsketider, sier lensmannen.

Han trekker frem sikkerhet som en av fordelene med å ha flyttet inn i et eget bygg som er designet for politiet, men og at det blir mere plass.

– Med flere ansatte vokste vi ut av de gamle lokalene, nå har vi fått mye mer plass, og lokalene er tilpasset dagens behov, sier lensmann Oddbjørn Dyrdal til NRK.

I første omgang fortsetter åpningstidene som i det siste, mandag og onsdag, men håpet er at de skal kunne utvide åpningstidene igjen når koronaviruset har roet seg.