Kalde fine dager

Foto: Jan Petter Svendal

Og nyttårskvelden ser ut til å bli av den gode sorten.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Siste dagen i 2020 starter med skyet vær og rundt 0 grader.

Den store spenningen for mange på denne dagen er selvsagt været for kvelden. Blir det bra, får vi sett fyrverkeriet?

Joda, den siste kvelden i annerledesåret 2020 ser ut til å by på gode forhold for både fyrverkeri og uteaktiviteter, for det skal holde seg ganske kaldt.

I dag meldes det skiftende bris, i kveld nordlig frisk bris på kysten, liten kuling lengst nord. I formiddag kan hende enkelte regnbyger på kysten av Sunnhordland, ellers oppholdsvær og perioder med sol.

Dagene fremover skal også bli ganske bra. Både Yr og Storm melder om en god del sol, og en temperatur på 0-2 grader inn i neste uke. Men det kan komme en og annen mindre byge.

HER ER langtidsvarslet for Os fra Yr og Storm!

Ikke fellesfyrverkeri i havnen
I år blir det ikke fellesfyrverkeri i Bjørnafjorden kommune på 1. nyttårsdag i havnen, men det meldes om god handel av fyrverkeri fra private, så det kan nok bli et fint skue i bygden når klokken slår midnatt og vi går inn i 2021, som vi håper blir et mye bedre år enn annerledesåret 2020.

Greit å gå nyttårsbukk, men husk smittevern
Når det gjelder å gå nyttårsbukk, så har kommuneoverlegen sagt at dette er greit, men foreldre må sørge for at smittevern blir ivaretatt, og så er det ikke greit med snop som ikke er innpakket i år.

Vil du ikke ha besøk av nyttårsbukker i kveld, kan du jo slå av utelyset, slik mange også gjør under Halloween.

Godt Nytt År! 🙂