– Uventet og kjærkomment bidrag

Ikke bare Er-An Veikro som har fått betaling for ett fiktivt julebord. Picapoint har «handlet» i Os sentrum.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Er-An Veikro fikk denne uken 7000 kroner fra Sport Norge Os for et fiktivt julebord i en vanskelig tid, og de oppfordret samtidig andre bedrifter om å gjøre det samme.

Og Picapoint reklamebyrå vil ikke være dårligere. De har fredag overbrakt 9100 kroner til et fiktivt julebord på lya kafé og restaurant.

«Vi gir dere 700 kroner per ansatt fra vårt selskap som dekning for tapt julebord i 2020» skriver Picapoint på gavebrevet som Ilya kafé og restaurant har fått.

«Tusen takk til Picapoint ved Bjørn Stian Bjoarvik for et raust, uventet og kjærkomment bidrag i en vanskelig tid. Takknemligheten er stor», hilser Ilya tilbake til Picapoint.

NyttiOs.no har fått flere henvendelser fra folk etter at Er-An fikk penger fra Sport Norge.

De synes det er flott at Er-An har fått penger, men mener samtidig at noen av de mindre stedene også fortjener pengestøtte.

Nå har både Er-An Veikro og Ilya fått, så da er det kanskje andre bedrifter som vil bidra med å kjøpe et fiktivt julebord hos noen av de andre gode restaurantene/ kafeene vi har i Os. 

Nå holder mange seg unna spisesteder, men når hverdagen uten koronaviruset er tilbake, så er det jo kjekt å vite at vi har våre trivelige kafeer og restauranter, og så går det jo an å kjøpe og ta med i disse dager.