Helsearbeidere i Bjørnafjorden får låne hytte gratis

Vinnesholmen kystlag gjør på denne måten stas på helsearbeidere.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!


Bare en liten fergetur/ båttur unna ligger en perle av et friluftsområde som blir brukt av skoler, familier, båtfolk og til kulturarrangement.

Vinnesholmen inneholder en flott stille båthavn, badestrand og fine muligheter for fiske langs svabergen ut mot Bjørnefjorden.

På holmen ligger også et flott gammelt hus som til vanlig leies ut til gjester, dette gjøres gjennom Airbnb eller ved åat man tar kontakt med Vinnesholmen Kystlag på e-post eller telefon.

Men i disse koronatider ønsker Vinnes Kystlag å gjøre stas på helsearbeidere i Bjørnafjorden kommune ved å låne ut huset gratis.

– Vi setter pris på våre sykepleiere, helse-  og omsorgsarbeider, pleieassistenter og vernepleiere. Ved å kontakte Vinnesholmen Kystlag , kan dere nå få låne hytten vår på Vinnesholmen gratis for en dag eller to for å hvile ut etter en travel koronatid, melder formann Roger Hoel i en melding på Facebooksiden til Vinnesholmen Kystlag.

Tilbudet gjelder resten av året 2020.

Vinnesholmen Kystlag er ferdig med sesongen, og har derfor ledig kapasitet til helsearbeidere som vil ha en gratis pause en natt eller to på denne perlen ved Bjørnefjordens bredder.