Svidd gummi og troll

Søndag blir det animasjon og heftig bilkjøring på kinolerretet i Oseana.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

 Stort lerret og en lyd du kan kjenne i stolsetene, gjør filmopplevelsen enda bedre enn via tv-skjermen hjemme i din egen stue.

Søndag er det tid for god film igjen i Oseana, både for de yngste og for de litt større, og det kommer til å bli både gode bilder og mye lyd.

Først med musikalske troll i animasjonsfilmen Trolls Verdensturné, og deretter blir det heftig bilkjøring i Børning 3. Denne gangen er de innom både Trollstigen og racerbane i Tyskland.

Søndag 18. oktober klokken 16.00: Trolls – Verdensturné (For alle)
De musikkglade rollene Poppy og Kvist finner ut at de tilhører en av seks ulike trollstammer spredt over seks land. Hvert av landene har sin egen musikkstil; pop, funk, klassisk, techno, countrymusikk og rock. Når kongen og dronningen av rockelandet legger skumle planer om herredømme over alle trollrikene, må Poppy og Kvist forsøke å forene resten av landene i en felles, harmonisk front. Gjør deg klar for en fargesprakende animasjonsopplevelse full av herlig musikk i denne oppfølgeren til den superpopulære første Trolls-filmen.


Søndag 18. oktober klokken 16: Børning 3 (6 år)
Børning 3 er oppfølgeren til de suksessfulle bilracingfilmene Børning og Børning 2. Børning 3 er større, morsommere og raskere – og vil denne gangen ta oss hele veien fra Trollstigen i Norge til Tyskland, og havne på den legendariske racingbanen Nürburgring, en av de lengste og mest utfordrende i verden. Børning 3 er en actionkomedie der billøp og moro er nøkkelingrediensene. I tillegg til å møte kjente fjes fra de forrige filmene, vil vi også bli introdusert for kjente navn fra Sverige og Tyskland.