Tunnelliv og romantikk på kinolerretet


Knutsen & Ludvigsen 2 og After We Collided er helgens filmer i Oseana, og neste gang blir det børning.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!


To filmer er klar for Oseana i regi av Bygdekinoen søndag. Først ut Knutsen & Ludvigsen, og så brennhet romantikk i After We Collided.

Om to uker er det endelig klart for den norske bilfilmen Børning 3, og da blir det også animasjonsfilm, Trolls – Verdensturné.

Knutsen & Ludvigsen 2 – Det Store Dyret
Søndag 4. oktober klokken 16 (Tillat for alle)

Livet går sin trivelige gang i tunnelen til Knutsen, Ludvigsen og Grevlingen. Et liv med sang, syltetøy og vennskapelig småkjekling. Men en dag får de besøk av den strenge Konduktøren som vil kaste dem ut. Tunneler er for tog, ikke mennesker. Men Knutsen & Ludvigsen får en idé: bestefaren til Knutsen, den legendariske sjørøveren Kaptein Knutsen kan jo ordne opp! Men hvor er han? Leteaksjonen tar bestevennene med til de utroligste steder, og hvor de enn reiser, ender de opp i trøbbel – det være seg med sultne isbjørner, ekstreme lakrisbåter, aggressive kjeruber og utgått årgangstran. Men det vil vise seg at redningen ligger overraskende nært, hjemme i tunnelen, og den har hundre hoder og mer enn fjorten bein…

After We Collided
Søndag 4. oktober klokken 16 (12 år)

Endelig kommer fortsettelsen på fanfiction-filmatiseringen av After på kino! Klarer Tessa og den mystiske Hardin å håndtere følelsene for hverandre? Vil Hardin klare å vinne tilbake Tessas tillit? Josephine Langford og Hero Fiennes Tiffin er tilbake i hovedrollene i denne brennhete romantiske filmen.

After-filmene er basert på bok-serien av Anna Todd, som opprinnelig oppsto som en fanfiction om den tidligere One Direction-artisten Harry Styles.