Saftige reker fra kalde farvann?

Rekesalaten til frokosten slo ikke helt an torsdag morgen.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook!

En leser sender torsdag morgen over bilder av en rekesalat til NyttiOs.no

– Se litt nærmere på disse to bildene. Om du lurer på noe mer, så ring meg», skriver vedkommende i en tekstmelding til NyttiOs.no.

Saftige reker fra kalde farvann, står det på boksen som er avbildet, men vår første tanke er at det var da noen veldig små reker.

På neste bilde ser vi innholdet, og vi ser også kjapt at det er kommet fremmedlegeme i boksen. Vel er fremmedlegemet fra havet, men det hører jo ikke sammen med det som skal være delikate reker i en rekesalat

Leserbilde.

Det dreier seg om et fiskebein (mulig sardin) som totalt er 6-7cm langt. Det innbyr jo ikke akkurat til å nyte rekesalaten.

– Jeg forstår ikke hvordan de har klart å få et såpass stort fiskebein oppi boksen med rekesalat, sier leseren til NyttiOs.no.

Finneren av fiskebeinet tar kontakt med forbrukerservice hos Mills, som står for Delikat sin rekesalat.

– De melder tilbake at de beklager, og er veldig glad for at det blir meldt inn. De vil sjekke nærmere med fabrikken hva som kan ha skjedd, sier leseren til NyttiOs.no.

– Jeg har ikke hørt noe mer fra forbrukerservice etter at jeg sendte over bilder til dem, men forventer en påskjønnelse for å ha gjort de oppmerksom på dette.

Leserbilde.