Sjekk hvor tøft det ble!

Ungdommene har vært lærevillige og kjempeflinke under grafitti-workshopen.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Det har vært en to dagers grafitti-workshop i Os sentrum denne uken for ungdom mellom 13 og 18 år. Tirsdag ettermiddag la de siste hånd på verket på veggen til tidligere Oshjørnet.

– Dette har vært utrolig kjekt, og jeg kommer nok til å fortsette hjemme på lerret, sier Even, som også var med under workshopen som ble holdt på Oseana før UKM i vår.

Les også: «Work in progress»

50 cent Foto: Jan Petter Svendal

Første dagen fikk ungdommene lov å gyve løs og leke med sprayboksene, samtidig som de fikk tips og råd, og lærte å lage sjablonger.

I går dukket det opp flere gjennomførte ting, blant annet artister som 50 cent, Eminem og en inspirasjon fra bandet Gorillaz sine figurer.

Også assistenten til workshop-lederen Marie (artistnavn Doyenne) kom på veggen, og Paul stilte villig opp til fotosession sammen med bildet på veggen.

Paul poserer ved bildet. FOTO: Jan Petter Svendal

En benk ble ellers preget av regnbuefargene og tre tønner fra tønnefabrikken i Holmefjord fikk et veldig urbant uttrykk.

I dag skal Marie og Paul gjøre noen gøye ting på veggen, og så får det stå til bygget skal renoveres.

Inne i lokalet til tidligere Tojo frisør blir det mulig å få seg en tatovering torsdag, og så minner vi om at Skaparstovo holder til i lokalet ved siden av, med blant annet 3D printing, men også mye annet gøy og nyttig.

Alle foto: Jan Petter Svendal