To lokale artister inntar den digitale scenen fredag kveld

Ole og Haavard kjører hver sin time med konsert på Bergen Digitalfestival.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Bergen Digitalfestival er en åpen scene for underholdningsartister i Vestland fylke. Alt overskudd går til veldedige formål og til artister som har mistet hele livsgrunnlaget sitt, grunnet koronaviruset. «Bli hjemme – Med hjerte for Bergen».

Bergen Digitalfestival presenteres av 5000 Bergen Radio og Sound & Media Group.

«På Søregreidgrenda har vi satt opp en scene med en egen tre-kamera produksjon. Vi streamer scenen på de sosiale mediene Facebook og Twitch. Konsertene vil også bli sendt på 5000 Bergen Radio og TV Vest Vestland», melder arrangørene.

Orbo på scenen i kveld
Klokken 18-19 i kveld holder Ole Reinert Bergh Olsen konsert på Bergen Digitalfestival, og denne kan du latås følge via nettet.

«Tre ganger spellemannsprisvinner Orbo er oppvokst på Hop og bosatt på Os. Denne karen har turnert USA en rekke ganger og med 15 album på samvittigheten, blant annet med Orbo & The Longshots i 10 år, er det bare å feste sikkerhetsbeltene», melder Bergen Digitalfestival.

Orbo slipper ny plate, Smoke & Mirrors kommer 24. april.

Les også: Orbo slipper ny plate med spennende gjest

Haavard fra Fusa
Men det stopper ikke der med lokale artister denne fredagen. Fra klokken 20-21 er det nemlig Haavard Skaathun fra Fusa sin tur.

Gitaristen og artisten Haavard fra Fusa dro like godt til Nashville, Tennessee for å spille inn sin debut-EP «Living Out Loud». Året etterpå, i 2015, spilte han inn debut-albumet «Flying in the Free» samme sted.

I starten av 2019 bodde Haavard tre måneder i countryhovedstaden Nashville for å skrive sitt nyeste album. Sammen med kjente låtskrivere fikk han skrevet nok låter til det nye albumet hans ”Small Town Dead End” som kom ut i November 2019.

Spenn på deg bootsa, rydd bort tepper, bord og planter og gjør klar til Line-dance hjemme i stua!