Her kommer det lagerutsalg med merkeklær

De som åpner lagerutsalget driver til vanlig klesbutikk i Lagunen.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Fusingen Solveig Havsgård Skoglund og mannen Tor Espen fra Os, har sammen med Ingunn Kjosaas og Jan Einar Strand drevet Høyer Collabs i Lagunen i snart ett år. Høyer Collabs har kvalitetsklær til både dame og herre, og i tillegg en del interiør.

– Det er litt morsomt å tenke på, for tiden har gått så fort, vi har faktisk ett års jubileum når vi kommer til april. sier Solveig Havsgård Skoglund til NyttiOs.com.

Åpner midlertidig lagerutsalg med merkeklær
Og nå vil de ta turen til Os for å tilby merkevarer til en god pris. Neste helg blir de å finne i Askvikgården i Brugata (tidligere Os Apotek), og de har og tanker om en tur til Fusa.

– Vi har et stort varelager om dagen, så neste helg vil vi selge ut masse flotte varer fra vinteren, så da kan osingene handle kvalitetsplagg til en veldig god pris i Askvikgården. FRAM, MAUD, Acne, By Malene Birger, Luca Moretti, Creative Collective, Fred Perry, Scandinavian Edition, NN07 og Missoni Home er merker vi vil ha med på det midlertidige lagerutsalget, sier Havsgård Skoglund.

Og hun er opptatt av å lage det fint i det tidligere apotek-lokalet til Askvikgården AS i Brugata.

– Vi skal gjøre det fint når vi åpner opp for lagersalg. Klær skal henges opp, og det skal danderes fint. Vi tar nok med oss litt interiør og som vil være for salg, men som og kan være med å pynte opp i lokalet, sier hun.

Blir det med neste helg på Os?

– Vi tenkte først to helger etter hverandre, men nå jobber vi litt med å prøve å få låne et lokale i Fusa helgen etter. Hvis ikke det blir Fusa, kan det bli Os også helgen etterpå, sier Solveig Havsgård Skoglund til NyttiOs.com.

Kan det bli aktuelt med flere lagersalg i Os senere?

– Blir det en stor suksess med åpningen neste helg, så er det ikke umulig at vi vil komme tilbake, sier hun.

Hva med å etablere butikk i Os, du og mannen din bor jo her?

– Per i dag er ikke det aktuelt, men kanskje en gang i fremtiden.