Fine skiforhold i bygden

Det har kommet såpass med snø at det er skiforhold rett utenfor stuedøren, men du må nok raske på hvis du skal rekke den.

Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Snøen begynte å dale ned onsdag kveld, og vi fikk ennå litt mer i løpet av torsdagen og natt til fredag.

Med 10-15 cm snø, måtte NyttiOs.com torsdag kveld teste skiforholdene.

Sløyfen ved crossbanen er veldig fin å gå for unger. FOTO: Jan Petter Svendal

Turen gikk fra Røde Kors huset i Kolskogen, forbi crossbanen og bort til Ulven. Bortover Ulvenflaten gikk vi til fots (kan gå på ski i langs kanten på fortauet), men på flystripen var det på med ski igjen. Vi fikk en flott rundtur i området, som ble avsluttet med å følge veien ned til kanonstillingen ved vannet, og så gjennom skogen tilbake til Ulvenflaten.

Ikke veldig god dekning med snø i skogen, men på flystripen og i sløyfen som går mellom crossbanen og Ulvenflaten, var det veldig fint å gå. Sløyfen er og en grei plass for unger å få prøve skiene.

Nok til å lage snømann. FOTO: Jan Petter Svendal

Skal du rekke skituren i nærområdet, er det nok i løpet av denne fredagen at du må gå. For allerede på morgenkvisten i dag er det sludd i luften, og i helgen kommer det en del regn, så da ryker nok skiføret ganske fort.

HER er langtidsvarslet fra Yr og Storm!

Det er ellers flotte forhold for skiturer i lysløypen på Frotveit, og over til Totland, og så er det fine forhold i lysløypen oppe på Gulbotn, og på Kvamskogen er det godt med snø og oppkjørte løyper.