«Hollywood» premiere i Oseana

André Øvredal har med seg en av skuespillerne når «Torden» har premiere i Oseana neste helg, og så blir det rød løper etterpå.


Av: Jan Petter Svendal NyttiOs på Facebook

Endelig er Hollywood regissøren og osing André Øvredal tilbake i hjemtraktene med sin nye storslåtte film. En ekte Norrønsk vestlandsfilm filmet i Hardangerfjorden. André kommer på besøk for å presentere filmen sin «Torden» i Oseana lørdag 29. februar klokken 19.30.

En ung gutt dør på uforklarlig vis i vestlandsbyen Odda – tilsynelatende brent opp fra innsiden. Når norsk-amerikaneren Eric blir arrestert, mistenkt for drap, starter et mysterium som vil snu opp ned på både hva vi tror og hva vi vet om verden rundt oss.

Under avhør oppdager den nyutdannende psykologen Christine at Eric besitter enorme, overnaturlige krefter som han er ute av stand til å kontrollere. Når Eric klarer å rømme, utløser det en massiv menneskejakt. Eric og Christine kommer stadig nærmere den utrolige forklaringen på hvor Erics dødelige krefter kommer fra…

Andre Øvredal overrasket publikum med Trolljegeren, hvor han brakte de mest kjente norske eventyrskikkelsene til heder og verdighet på en ny og overraskende måte. Denne gangen tar han Norrøn mytologi tilbake til Norge hvor den hører hjemme – i en form og sjanger som aldri tidligere er vist på norsk film.

Etter filmen blir det premierefest i Vognhallen
Regissør André Øvredal kommer altså hjem til Os for å feire premierehelgen og har med seg skuespiller Iben Akerlie som har en av hovedrollene i filmen.

Det er Solbakken salongfestival, i samarbeid med Fjordfolk AS, som etter filmvisningen, ruller ut den røde løperen og lagar ekte premierefest i Vognhallen.

Og de lover bar, god musikk og muligheten til å møte hovedpersonene.